Σχετικά με Εμάς

Μετά από απουσία 20 ετών στην Νορβηγία, αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στην Ελλάδα. Με εμπειρία 25 ετών στον τομέα του μάρκετινγκ, εξυπηρέτηση πελατών και Real Estate , ιδρύσαμε το Μεσιτικό Γραφείο « ge – home ».

Κάνοντας έρευνα στο ελληνικό Real Estate , το πρώτο πράγμα που πέρασε από την σκέψη μας ήταν να δώσουμε στον πελάτη το αίσθημα της ηρεμίας, σιγουριάς, τιμιότητας και ακεραιότητας μιάς ευχάριστης συναλλαγής. Η φιλοσοφία μας είναι ότι έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με ακίνητα, αλλά με ανθρώπους που έχουν τα όνειρα τους, τα αισθήματα τους και τις επιθυμίες τους για την επένδυση ζωής που κάνουν. Σ’αυτό βασίζουμε την επιτυχία μας, γιατί στο τέλος αυτό που απομένει είναι οι ανθρώπινες σχέσεις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να ξέρεις ότι θα σε συστήσουν σε φίλους και γνωστούς όταν οι ίδιοι μείνουν ευχαριστημένοι.

Ο κύριος σκοπός του γραφείου μας είναι να δώσουμε στους πελάτες μας την εμπειρία μιας αγοροπωλησίας που περιέχει όλα τα στοιχεία επαγγελματισμού.Για μας « μεσιτεία » σημαίνει ότι πρέπει να παρευρισκόμαστε μαζί σας σε όλες τις φάσεις της αγοροπωλησίας και με την εμπειρία μας να σας καθοδηγήσουμε διαμέσου της διαδικασίας.

Αυτό που ενδιαφέρει και τα δύο μέρη μιάς αγοροπωλησίας είναι α) ο πωλητής να πουλήσει το ακίνητό του όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην καλύτερη τιμή και β) ο αγοραστής να βρεί το επιθυμητό ακίνητο στην λογικότερη τιμή.

Επίσης, δίνουμε μεγάλη σημασία στην πληροφόρηση του πελάτη για την αγορά γενικά και ειδικά για τον αγοραστή, παρέχοντάς του όλες τις πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο. Για τον σκοπό αυτόν (την προώθηση του ακινήτου), χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία.

Το όραμά μας είναι να γίνουμε οι καλύτεροι μεσίτες της πόλης. Επιμένουμε ότι με σκληρή δουλειά, επαγγελματική εξέλιξη και ενημέρωση στον τομέα μας θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον σκοπό μας.Διαλέξτε το γραφείο μας για την εξυπηρέτησή σας και σας υποσχόμαστε ότι η συναλλαγή σας θα γίνει ευχάριστη και επικερδής .

Επισκεφθείτε μας όποτε επιθυμείτε για μιά ευχάριστη συζήτηση και ποιός ξέρει, η ζωή είναι γεμάτο εκπλήξεις. Ισως το σπίτι των ονείρων σας βρίσκεται ήδη στους καταλόγους μας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων ArtAbout.gr