Προσοχή: πωλείται από ιδιώτη!

Γιατί οι άνθρωποι φοβούνται να αγοράσουν από σας!

Πολλοί ιδιώτες θεωρούν ότι για να βγάλουν περισσότερο κέρδος από την πώληση του σπιτιού τους, πρέπει να το πωλήσουν μόνοι τους. Νομίζουν ότι η πώληση ενός σπιτιού είναι απλή και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί πρέπει να πληρώσουν κάποιο μεσίτη για κάτι που μπορούν να κάνουν οι ίδιοι.Εντούτοις, κοντά στο μισό από τους ιδιώτες λένε ότι την επόμενη φορά που θα πουλήσουν θα το αναθέσουν σε έναν επαγγελματία μεσίτη. Τριάντα τοις εκατό είπαν ότι ήταν δυσαρεστημένοι με τα αποτελέσματα που πέτυχαν πουλώντας το μόνοι τους. Γιατί;

Πολλοί ιδιώτες λένε ότι ο χρόνος, η γραφειοκρατία και η ταλαιπωρία δεν άξιζαν τον κόπο. Ενας επαγγελματίας μεσίτης, με τις γνώσεις του γύρω από τις διαπραγματεύσεις, μπορεί να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα.

Η πώληση ενός σπιτιού απαιτεί γνώσεις της τοπικής αγοράς ακίνητων περιουσιών. Εάν η ιδιοκτησία είναι υπερτιμημένη, θα αποκτήσει μια φήμη αρνητική. Από την άλλη μεριά, εάν η ιδιοκτησία είναι υποτιμημένη, θα χάσετε πολλά χρήματα.

Προτού να αποφασίσετε να πουλήσετε μόνοι σας, εξετάστε τα θετικά και τα αρνητικά ερωτήματα με το να προσλάβεις κάποιο μεσίτη. Ξοδέψτε λίγο χρόνο γι αυτό, και θα δείτε ότι στο τέλος θα βγείτε κερδισμένοι.

Ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπ όψιν:

 Έχω το χρόνο, την ενέργεια, τις γνώσεις, και την δυνατότητα να πουλήσω το σπίτι μου χωρίς μεσίτη;
Ένα από τα κλειδιά για την αποτελεσματική και επικερδή πώληση του σπιτιού σας είναι η δυνατότητα να γίνονται υποδείξεις ανά πάσα στιγμή. Πολλά σπίτια έχουν μείνει στην αγορά πολύ καιρό επειδή ο ιδιοκτήτης δεν ήταν πρόθυμος ή διαθέσιμος να υποδείξει την ιδιοκτησία του. Γι αυτό, είναι απαραίτητο να διαθέσετε λίγο χρόνο καθημερινώς, εάν θέλετε να πουλήσετε γρήγορα.

Είμαι προετοιμασμένος για μια επίθεση αγοραστών που θεωρούν ότι ο ιδιώτης είναι στόχος για μιά επικερδή αγορά;
Μια από τις δυσκολίες πώλησης ενός σπιτιού είναι να μπορείτε να ξεχωρίσετε αυτούς ακριβώς τους κερδοφόρους. Απαιτεί χρόνο, προσπάθεια και πείρα για να τους επισημάνετε. Με την βοήθεια ενός πεπειραμένου μεσίτη, ελαττώνετε το χάσιμο χρόνου.

Καταλαβαίνω πλήρως τις νομικές επιπτώσεις και τα απαραίτητα βήματα που απαιτούνται στην πώληση ενός σπιτιού;
Πολλές πωλήσεις έχουν χαθεί λόγω στην ελλιπή γραφική εργασία, έλλειψη επιθεωρήσεων και η μη κράτηση των νόμων. Ενημερωθείτε εντελώς για όλα τα βήματα που είναι απαραίτητα για την πώληση του σπιτιού σας. Αν όχι, ένας επαγγελματίας μεσίτης θα ήταν μια σοφή επιλογή.

Έχω την ικανότητα του χειρισμού των νομικών συμβάσεων, τις συμφωνίες και οποιεσδήποτε διαφωνίες με τους αγοραστές πριν ή μετά από κάποια προσφορά;
Αναρωτηθείτε εάν γνωρίζετε καλά τους νόμους και εάν είστε προετοιμασμένοι να χειριστείτε τις διαφωνίες με τους αγοραστές. Για να αποφύγετε οποιεσδήποτε διαφωνίες είναι σοφό να τεθούν όλες οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες εγγράφως. Πολλές πωλήσεις έχουν χαθεί λόγω στην παρερμηνεία αυτών που έχουν ειπωθεί..

Εχω βρεί τους απαραίτητους επαγγελματίες ….συμβολαιογράφο, δικηγόρο, μεσίτη;
Γνωρίζετε ανθρώπους σ αυτά τα επαγγέλματα; Μην τους επιλέξετε τυχαία Σ όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν άτομα που μπορεί να επιβραδύνουν, καθυστερήσουν και ενδεχομένως να σας κοστίσουν την συναλλαγή.

Κατασκευή Ιστοσελίδων ArtAbout.gr